+31 653 646 455 kees@waterconsultholland.nl

Watertechnologie en corrosiepreventie

Water Consult Holland levert een totaalpakket aan deskundige services.

Industriële waterbehandeling, corrosiebestrijding en waterbesparing.

Kees-Jan van der Geer

Verdiende zijn sporen in watergerelateerde zaken. Ruim 30 jaar aan vlieguren als senior consultant maken hem tot een doortastende gesprekspartner. Met een scherp analytisch oog, fingerspitzengefühl voor verbetering en een onomwonden pragmatische aanpak.

Bij industriële processen, maar ook in de zorgsector wordt water toegepast voor koeling, verwarming, reiniging en conditionering. 

Water Consult Holland is onder meer gespecialiseerd in (industriële) ketel-, koel- en proceswaterbehandeling, corrosiebestrijding en –preventie.

Daarnaast worden gerichte adviezen gegeven over waterverduurzaming en verzorgt Water Consult Holland cursussen op het gebied van ondermeer ketel- en koelwaterbehandeling.

Breed werkterrein

Water Consult Holland houdt zich bezig met vrijwel alle facetten die rond de toepassing van water zijn te onderscheiden. Dit betekent dat men bij Water Consult Holland terecht kan voor advisering en ondersteuning op het gebied van onder meer waterbehandeling met behulp van apparatuur én conditioneringschemicaliën binnen zowel de proces- en levensmiddelenindustrie als de farmaceutische industrie.

De brede ervaring die Water Consult Holland heeft met alles facetten van de industriële waterbehandeling en -verduurzaming, maken Water Consult Holland de ideale partner.

 

Contact met Water Consult Holland

Water Consult Holland

Grote Vos 9
NL-3863 GB Nijkerk (GLD)

Contact

+31 (0) 653 646 455
kees@waterconsultholland.nl

Pin It on Pinterest